Iridium

satelliet telefoon huren

Recreatie

De geest van het avontuur kent geen grenzen. Of u nu bergen beklimt of naar verre oorden vaart, het vermogen om contact te houden geeft buiten enthousiasten en extreme sporters de vrijheid om de grenzen te verleggen van wat ze kunnen doen en waar ze kunnen gaan.
Iridium en haar partners bieden betrouwbare wereldwijde spraak- en datacommunicatie die moderne avonturiers verbonden houden met wat het belangrijkst is, overal ter wereld.

Maritiem

Weinig dingen zijn meer bevrijdend dan varen op het open water – alleen jij, de wind en de golven. Maar dit gevoel van vrijheid kan snel verdwijnen als zich problemen voordoen en je hulp nodig hebt. Iridium is er om ervoor te zorgen dat uw reis een avontuur is, niet uw communicatie.
Iridium en haar partners bieden betrouwbare wereldwijde spraak- en datacommunicatieproducten die bootbezitters verbonden houden met wat het belangrijkst is, overal.

satelliet telefoon huren
satelliet telefoon huren

Bedrijven

Het monitoren van weerpatronen en bedreigde soorten kan wetenschappers over de hele wereld meenemen. Van de hoogste bergen tot de meest geïsoleerde bossen tot de diepste oceanen, het vermogen om verbonden te blijven is van cruciaal belang voor het succes en de veiligheid van alle onderzoeksactiviteiten.
Aangedreven door ’s werelds verst gelegen netwerk, leveren Iridium en zijn partners betrouwbare oplossingen voor spraak- en datacommunicatie aan wetenschappers, milieuactivisten en veldwerkers, waardoor ze hun studies verder dan ooit, waar ook ter wereld, kunnen uitvoeren.

Land

Overal ter wereld begeven mensen zich buiten het bereik van traditionele netwerken en verwachten dat hun verbonden ervaring met hen reist, waar ze ook gaan.
Door gebruik te maken van ’s werelds verst gelegen netwerk, zorgen Iridium en haar partners voor voortdurende innovatie in wereldwijde mobiele communicatie. Overal op de wereld en op manieren die nooit voor mogelijk werden gehouden.

satelliet telefoon huren
satelliet telefoon huren

Lucht

Van zoek- en reddingswerk en off-the-grid werk tot uitvoerend transport en mediarapportage worden helikopters steeds vaker gebruikt om verschillende missies te ondersteunen, elk met hun eigen operationele uitdagingen. De belangrijkste onder hen is de behoefte aan betrouwbare en betaalbare connectiviteit tijdens de vlucht.
Iridium en haar partners bieden rotorcraft-oplossingen die gebruik maken van goedkope avionica en antennes om vlootbewaking, vluchtdiagnostiek en spraakcommunicatie te leveren aan de roterende blade-vliegtuigmarkt.

Overheid

Geen enkel ander bedrijf kan helpen bij het mobiliseren en monitoren van personeel, gegevens en activa op de grond, buiten  bereik van terrestrische netwerken – waar ook ter wereld.
U kunt rekenen op iridium-geactiveerde oplossingen voor robuuste tactische real-time spraak- en low-latency-gegevenscommando’s en -besturing wanneer het er het meest toe doet. Met ongeëvenaarde beveiliging, betrouwbaarheid en bereik levert Iridium communicatie waar en wanneer u maar wilt.

satelliet telefoon huren